Rychlý kontakt

Obchod Dobroděj

Laubova 6 (VNITROBLOK!!!!)

Praha 3 - Vinohrady

 

POZOR!!!

LISTOPAD - PROSINEC 2018:

PO-ST-PÁ 10-17

ÚT-ČT 10-19

NEDĚLE 10-17: 11.11.

SOBOTY 10-17:  24.11., 1.12., 8.12.

 

ŘÍJEN 2018 a LEDEN- ŘÍJEN 2019:

pondělí - čtvrtek 10-17

 

KDYKOLIV JINDY JSME OTEVŘENÍ OSOBNÍ DOMLUVĚ

- PROSÍME NEOSTÝCHEJTE SE NÁS KONTAKTOVAT:o),

RÁDI VÁM VYJDEME VSTŘÍC

 

Vedoucí prodejny

a dotazy k e-shopu:

Mgr. Eva Vobrová

+420 603 910 496

E-mail: info@dobrodej.cz

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

 

Pojďme se potkat
24.11.2018

Kurz šití česací panenky waldorfského typu pro zkušenější

Zobraz celý kalendář
Napište nám:

Najděte si výrobce

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů

V souladu s tzv. „GDPR", tedy Nařízením Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů – dále jen „nařízení") Vás informujeme, že provádíme zpracování Vašich osobních údajů v rozsahu nezbytném pro splnění kupní smlouvy s Vámi uzavřené, pro zasílání marketingových sdělení v přiměřeném rozsahu a pro plnění veřejnoprávních povinností správce.

 

1. Správce osobních údajů

  • Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost InBIO s.r.o., se sídlem K Lesíku 759, 250 91 Zeleneč, IČO: 29415543, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze pod sp. zn. C 205276 (dále jen „správce").
  • Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování Obchod Dobroděj / InBIO s.r.o, Laubova 6, 130 00 Praha 3, adresa elektronické pošty info@dobrodej.cz, telefon 00420 603 910 496.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

2. Účel a právní základ zpracování osobních údajů

  • Správce zpracovává Vaše osobní údaje pro splnění kupní smlouvy mezi Vámi a správcem, včetně doručení zboží a řešení práv z odpovědnosti za vady. Právním základem zpracování je tak jejich nezbytnost pro splnění smlouvy.  Nemáte povinnost osobní údaje poskytnout, ale bez poskytnutí Vašich osobních údajů by správce nebyl schopen smlouvu s Vámi splnit, a proto ji ani nemůže uzavřít.
  • Správce o Vás zpracovává údaje, které mu poskytnete, nebo které zadáte do jeho systému: typicky Vaše jméno a příjmení, informace o podnikateli/nepodnikateli, IČO a DIČ u podnikatele, e-mail, adresu, fakturační adresu, doručovací adresu, telefonní číslo.
  • Správce dále bude zpracovávat informace získané v rámci komunikace s Vámi a při dodávání svých produktů, zejména Vaše telefonní číslo či e-mailovou adresu, údaje nutné pro vyřízení reklamace, údaje nutné pro doručování.
  • Vaše osobní údaje mohou být dále zpracovávány za účelem plnění souvisejících veřejnoprávních povinností správcem, zejména při vedení účetnictví a zjišťování a placení daní. Právním základem zpracování je tak jejich nezbytnost pro splnění právních povinností, které se na správce vztahují.
  • Vaše osobní údaje může správce dále využít k zasílání marketingových sdělení v přiměřeném rozsahu, maximálně 1x měsíčně. Právním základem zpracování je v tomto případě sledování oprávněného zájmu správce na šíření informací o své nabídce zboží. Zasílání marketingových sdělení můžete kdykoli ukončit.
  • Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 nařízení.
  • Správce na svých webových stránkách používá cookies a službu Google Analytics od společnosti Google Inc. za účelem webové analýzy. Informace o Vašem používání této webové stránky, kterou generuje cookie (včetně vaší IP adresy), budou převedeny na server Google v USA a tam budou uloženy. Google tyto informace použije k vyhodnocení Vašeho užívání webové stránky, k přípravě zprávy o aktivitách na webových stránkách pro operátory webových stránek a k poskytování dalších služeb týkajících se užívání webových stránek a internetu.  Google také případně předá takové informace třetím stranám, za předpokladu, že je to ze zákona nezbytné, a v rozsahu, v jakém tyto třetí strany takové údaje zpracovávají jménem Google. Google v žádném případě nespojí Vaši IP adresu s jinými údaji ukládanými u Google. Google Inc. je certifikovaný podle Úmluvy mezi EU a USA o ochraně soukromí. Nastavení cookies můžete znemožnit příslušným nastavením ve vašem prohlížeči; avšak upozorňujeme, že v tomto případě možná nebudete moci plně využít všechny funkce této webové stránky. Můžete také znemožnit Google získávání shromážděných údajů a zpracovávání těchto údajů stažením a instalováním příslušného modulu prohlížeče.

3. Doba uložení osobních údajů

  • Vaše osobní údaje budou zpracovávány po dobu 10 let od jejich získání, ledaže po skončení této doby dosud trvají účinky práv a povinností ze smlouvy nebo povinnost archivovat údaje podle příslušných obecně závazných právních předpisů.

4. Další příjemci osobních údajů

  • Dalšími zpracovateli Vašich osobních údajů budou zasílatelské společnosti a jiné osoby podílející se na dodání zboží či realizaci plateb na základě kupní smlouvy, osoby zajišťující pro správce technické služby související s provozem e-shopu, včetně provozu software a ukládání dat.
  • Zpracovateli Vašich osobních údajů zpracovávaných za účelem plnění povinností vyplývajících z právních předpisů můžou být dále orgány finanční správy či jiné příslušné úřady v případech, kdy tak správci ukládají obecně závazné právní předpisy.
  • S výjimkou služby Google Analytics (viz čl.výše) nemá správce v úmyslu předat Vaše osobní údaje do země mimo EU nebo mezinárodní organizaci.
  • Dedikovaní zpracovatelé osobních údajů:
    • Sunlight systems s.r.o., IČO: 29290449,sídlo: Varenská 2723/51, Moravská Ostrava, 702 00 Ostrava
    • iPodnik cloud s.r.o., IČO: 290 04 349, sídlo:  Jiráskova 306, 252 25 Jinočany
    • TH.data a.s., IČO: 26172658, sídlo: Kunětická 2534/2, Vinohrady, 120 00 Praha 2
    • Česká pošta, s.p., IČO: 47114983, sídlo: Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
    • Uloženka s.r.o., IČO: 24299162, sídlo: Na hřebenech II 1718/8 140 00 Praha 4
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

5. Práva subjektu údajů

  • Právo na jasné, transparentní a srozumitelné informace o tom, jak správce používá Vaše osobní údaje a jaká jsou vaše práva (k tomu slouží tento dokument).
  • Pokud jste se registrovali v systému správce, můžete si tyto informace ověřit přímo po přihlášení na základě vyplnění svých přihlašovacích údajů (přihlašovací jméno a heslo) – v systému uvidíte všechny údaje, které o Vás správce zpracovává. Zde můžete údaje nejen měnit (úplné smazání však může provést pouze správce!), ale také udělit či odebrat souhlas se zpracováním údajů a se zasíláním marketingových informací.
  • Právo požadovat přístup k osobním údajům, které o Vás správce zpracovává, čímž se rozumí právo získat od správce potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům.
  • Právo požadovat opravu osobních údajů, které o Vás správce zpracovává, pokud jsou nepřesné. S přihlédnutím k účelům zpracování máte v některých případech právo požadovat také doplnění neúplných osobních údajů
  • Právo požadovat výmaz osobních údajů, především pokud:
    • již nejsou potřebné pro další zpracování,
    • jste odvolali svůj souhlas k jejich zpracování (odvolání souhlasu nemá vliv na zákonnost jakéhokoliv zpracování prováděného na základě dříve uvedeného souhlasu),
    • jste oprávněně namítali vůči jejich zpracování,
    • byly zpracovány nezákonně nebo
    • musejí být vymazány podle právních předpisů.
  • Právo požadovat omezení zpracování údajů, např. po dobu ověřování jejich správnosti či po dobu ověřování vašich námitek proti jejich způsobu zpracovávání.
  • Právo získat své osobní údaje a přenést je k jinému poskytovateli služeb.
  • Právo vznést námitku proti jejich zpracování z důvodů týkajících se Vaší konkrétní situace.
  • Právo podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů. 

Pokud správce obdrží Vaši žádost ve smyslu předchozího odstavce, bude Vás informovat o přijatých opatřeních bez zbytečného odkladu a v každém případě do jednoho měsíce od obdržení žádosti.

Pokud správce obdrží Vaši žádost telefonicky a na některém z našich kontaktních e-mailů nebo prostřednictvím kontaktního formuláře na adrese www.dobrodej.cz (rubrika Napište nám), může Vás správce požádat o poskytnutí jednoznačných identifikačních informací, které poslouží k ověření oprávněnosti vašeho požadavku. E-mailovou komunikaci s Vámi správce archivuje. Právním základem takového zpracování je oprávněný zájem správce. 

6. Zabezpečení dat

  • Správce data ukládá výhradně na dedikovaných serverech společností Sunlight systems s.r.o. a sPodnik cloud s.r.o. Při přenosu dat používá zabezpečného protokolu HTTPS a dodržujeme nezbytná a přiměřená technická a organizační opatření pro zajištění bezpečného uložení těchto dat.

7. Závěrečná ustanovení

  • Dokument v této verzi byl vytvořen 24.05.2018 a tímto dnem nabývá platnosti.

8. Kontakty

V případě jakýchkoliv dotazů, či pokud chcete uplatnit Vaše zákonná práva či odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů nebo vyslovit nesouhlas s dalším zasíláním našich obchodních sdělení, nás jako správce můžete kontaktovat na:


tel. čísle: 00420 603 910 496
e-mailu: info@dobrodej.cz 
adrese: Obchod Dobroděj /InBIO s.r.o., Laubova 6, 130 00 Praha 3 – aktuální otvírací dobu najdete na našich stránkách www.dobrodej.cz/kontakty

 

 

 

 

 

Novinky e-mail
TOPlist